Online users

Follower

Wednesday, November 24, 2010

Misteri

Cukup susah untuk menilai seseorang berdasarkan entry di blog.Satu entry tak cukup untuk menggambarkan keseluruhan personaliti.Lagipun tak semua benda diceritakan kat blog.Hanya suku dari chapter hidup diluahkan kat sini.Blog kadang-kadang boleh bawa harm juga.Mana tahu ada stalker terhebat tengah aim korang ke.Kalau boleh, jangan la dedahkan rahsia sulit kat blog ni.Kalau nak dedah pun, jangan expose muka korang.Biar misteri sikit.Haa...gitu.

Sekian,terima kasih.

8 comments:

Queen M said...

tetibe hg wat ak takot wehhh -___-"

nyna said...

jum kita bajet misteri lepas ni.hihi

Peri PiA said...

betui..kena jadi misteri sikit ;)

kalo tak bahaya

Whoopz said...

Gwa alien.. Gwa misteri.. Hahah

hans said...

yups
sokong
manusia yang busuk hati ada dimana2 untuk menjatuhkan kita
so berhati2 jer lah

P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

aishahculture said...

totally agree with u :)

Softtouch [Hanim] said...

haahlah n3 ni mcm menakutkan...tp akak dah expose muka akak..camner?:)

eDdY said...

aq bukan stalker tau..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger