Online users

Follower

Wednesday, November 24, 2010

Mau datang Welly.

One thing for sure, next year balik Welly, harus interview kawan-kawan yang parents dah datang Welly.My uncle is planning to go there as well.Haa...Kena planning cantik-cantik ni.Soalnya kalau anak muda, boleh la ajak main roller blade tepi harbour.Ini golongan veteran.Tak ada maknanya dorang nak main roller blade.Makan ais krim mungkin boleh diterima akal.Lagi satu bab accomodation pun kena start tanya dah kat member.Kalau boleh memang nak sumbat dalam rumah sendiri tapi bila memikirkan keselesaan, tak jadi la.Lagipun konfirm my uncle segan dengan housemate ku.

Cuak pula nak jadi tourist guide.Diri sendiri pun still fail lagi jalan kat Welly ni.Hahaha.GPS sudeh.

4 comments:

/Dayah//Nurul/ said...

pegi ajk jln2 tgk burung, rainbow. slmt jd tourist guide yg cool ok

eT said...

xpenah jd tourist guide...xder talent...:p
moga semua selamat...


Experience FREEDOM!

Rara Nasiha said...

mesti best kalau dapat pergi sana. :)

eDdY said...

semoga berjaya menjadi tourist guide okay(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger