Online users

Follower

Wednesday, November 24, 2010

BIsnes shawl.

Cukup cukuplah tu borong shawl.Boleh bankrupt juga aku ni kalau asyik duk buka shawl online.Tak menahan tengok design sekarang ni.Cantik cantik semuanya.Ini namanya kes balas dendam.Duduk kat Welly dulu asyik kempunan tengok orang pakai shawl cantik.Sekarang time cek pula nak borong.Hohoho.

Jangan terkejut kalau tiba-tiba aku buka bisnes shawl kat Welly.Ngahahaha.

6 comments:

nyna said...

ahahaa
aku yang tak dok kat welly ni pun bleh jd gila bukak shawl online.haha

cantik gak zack ko bisnes kat sne.ahaha.komfem ramai nak beli t.wah tokey la nampaknye:P

[z@ck] said...

nyna..
baru planning..tak tau lagi nak bt bisnes ke tak.hehehe

Whoopz said...

Gwa duk gile ngan bundle online.. Beli baju n seluar buruk.. Hahah

[z@ck] said...

Whoopz..
aku tak pernah beli bundle lagi kat sini..looking forward to buy one

Softtouch [Hanim] said...

balik welly nnti leh eksen dgn kwn2 kata zack dah ada yg latest design punya shawl..he he he

eDdY said...

beli banyak2...pastu jual...bagus betol la idea tu..i like..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger