Online users

Follower

Saturday, November 6, 2010

Keyword minggu ini.


Takut nak check traffik blog minggu ni sebab jarang update.Konfirm merudum jatuh.Sekali check, unique visitor minggu ni saja ada dalam 4300.Hoh.Jarang cek nak dapat banyak tu.Sungguh.Selalu 3800 macam tu ja. Rupanya keyword yang menyumbang trafik ialah ' gambar banjir di jitra'. Wow!Tak pernah visitor blog ni cecah angka seribu sehari.Tapi gara-gara keyword tu, trafik blog naik mendadak.Saja google keyword tu, sekali tengok post aku duk no. 2 dan 3! Amik hang.Tamak SEO sangat.

Wow!

Tapi keyword ni tak lama bertahan.Tunggu banjir dah reda, konfirm tak ada yang nak search dah.Sekarang ni pakat search la sebab banjir.Tunggu 2 3 bulan dari sekarang.Tak adanya keyword ni nak muncul dekat nuffnang aku.

9 comments:

adrinaqamarina said...

10 tahon ag mungkin ada, diorang nak singkap sejarah banjir. hehe.,

rina pon dah lama tak datang blog neee

sizuka[Izzati] said...

cayalah zack.penyumbang utama nih.nnti blik Msia mesti lg ligat meroger kan.hehe~

ZACK ENTRY said...

wow tingginya trafik..=)

Mat Gebu said...

Tahniahh...moga blog anda lebih suksess lepas ni...

saya_arief said...

trafik yang mantap.

En iLham said...

erk
sangat jeles tgk trafik mantap gile mcm tu
huhu
bilelah blog aku nak mcm tu plak. huhu

YobSumo said...

sementara pun masyuk gilo kot!

MuJE said...

wah, terbaik! den tak penah lepas 500 pon sehari...hehe

errr... actually tu ranking 1st ngan 2nd.. sbb yang atas tu carian utk image..

Trick Mudah Dapatkan widget Wowzio

eDdY said...

letak isu semasa..konfirm naek trafik..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger