Online users

Follower

Saturday, November 6, 2010

Birthday Bubu.

Dah lama tak buat birthday celebration sejak pokai ni. Sekarang dah berduit sikit bolehlah nak throw birthday surprise kepada yang berkenaan. So, kali ini kami celebrate birthday Bubu in advance.Hoih.Tak pernah orang sambut birthday awal. Birthday dia hujung bulan ni tapi kami dah sambut dulu sebabnya masing-masing nak balik Malaysia.Takut tak tersambut birthday budak tu haa.So, sambut awal je la option yang ada.Buat pun kecil-kecilan saja.Panggil kawan-kawan terdekat.Nak panggil semua party planner tak mampu.Plus, sekarang ni semua berterabur.Ada yang kerja, ada yang on vacation.So, buat antara kite kite je.Eceh.

Meriah tak you'olls? First time ada orang deco rumah ni untuk birthday celebration.Sebelum ni, non ado.


Sampai dua kek untuk Bubu saja.Tak boleh challenge aku lagi.3! Hahaha.

Bubu tak tahu pun orang nak celebrate birthday dia.Mana nak expect weyh.Masuk ja rumah, orang tala kek nyanyi lagu birthday.Tercengang kawan.Hahaha.Overall, perut kenyang suka hati.

Sesi penyampaian hadiah.

Lepas kenyang, main murderer.Cuak woih dapat role murderer.Jenuh buat muka feelingless tak nak orang cam.Berjaya juga cover tapi kena tuduh selalu.Last-last kena tangkap juga.Hohoho.

Tengah cari pembunuh.

Nanti ada masa kita gather lagi naa =)

5 comments:

eyk@_zuL said...

game murderer tu cmna maen?cm besh ja...huhu~

100penulis said...

aha.. nk tny jugak main murderer tu camna? main kenyit2 mata ke (sapa kena kenyit ngan murderer dianggap out) hee

sizuka[Izzati] said...

cam sonok je men bunuh2 nih zack.haha.ko ble balik weh?ak ni dh lone ranger dekat sini.wawawawa~

Cik Jari said...

bestnye...seronok kan masa muda2 dengan kawan2 yg sekepala

eDdY said...

bubu tu yg mana???

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger