Online users

Follower

Sunday, November 7, 2010

Nak balik.

Rasa sayu pula tengok Nik dah nak balik.Tadi dia dah habis packing barang.Flight dia pukul 4 petang kejap lagi. Tinggallah kami bertiga dalam rumah ni.Lepas ni aku pula menyusul.Lagi 3 hari.Ish.Macam tak percaya.Ya ya.Mesti korang jemu aku asyik cakap macam tak percaya, macam tak percaya.Sungguh.Rasa kejap pula.Rasa macam baru semalam buat countdown.Tup tup dah nak balik.

Agenda paling utama bila sampai di Alor Setar ialah kemas rumah tok.Harapnya by the time aku balik nanti air banjir dah surut.Tak sabar pula nak balik tengok sisa yang tinggal.Semalam skype dengan Afif.Dia cakap sofa merah tok yang gedabak tu dah hancur.Tak sempat nak bawa naik atas sebab besar dan berat sangat.Aku try call Bang Cik banyak kali tapi tak dapat.Last-last give up.Risau tu memang risau sebab tak dapat bercakap dengan dorang.Aku text dorang tak reply.Mujur ada pengutip durian.Dia yang selalu update kat aku pasal info banjir kat rumah tok pasal rumah Wa dia pun kat situ.

Berdebar pula nak balik Malaysia.

11 comments:

sizuka[Izzati] said...

bebudak ni pun bdebar kemaen.selamat pulang & have a safe journey zack:)

[z@ck] said...

sizuka[izzati]...
thanks dear =)

maCy said...

selamat pulang dgn gembira ok :)

shark said...

alor setar...
selamat pulang
selamat main air:)

~HANA~ said...

Moga selamat sampai =)

Faizal n Fashitah said...

Take care n selamat pulang ke tanahair XD

Whoopz said...

Nanti balik bleh ar taruk gambaq hang ngan pengutip durian kat blog.. Haha.. Ada brani?

noor afzan said...

harap tak seteruk yang awak sangka ok.
cuma dorang kena jaga betul2 kesihatan.
sebab risiko penyakit kan.

mis safuraa said...

pwngutip durian 2 bf zack ke?????nk tgj gmbo nye...

zikeryhassan said...

tak sabar nak jumpa si pengutip durian la tu. ahakz3

eDdY said...

selamat menyental lumpur...hehe
aper2 pon welcome home z@ck(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger