Online users

Follower

Sunday, November 7, 2010

Nyanyuk

Aku kalau bercakap sambil baring, tendency untuk lelap sangat tinggi.Tendency untuk cakap entah apa-apa pun tinggi.Dia dah lali dah dengan perangai aku.Bila dia nak letak, aku tak kasi.Tapi bila suruh cakap, aku senyap ja.Lalok.Kadang-kadang aku cakap merapu.Dengar dia 'ha? ha?" kat phone.Tak faham jadah apa aku cakap.Aku sendiri pun tak faham.

Kadang-kadang bila dia suruh aku repeat balik apa yang aku cakap, aku sendiri akan blank.Mulalah nak keluar ayat ni "Eyh.I cakap apa eh tadi?" Tiba-tiba jadi nyanyuk.T_T


7 comments:

Judiene said...

Banjir kat Kedah still tak surut la you..
Be patient k!
:)

mis safuraa said...

ckp fon dgn pengytip durian ke???hehe..meh la tjuk gmbr dye..

zikeryhassan said...

aku pun penah terlelap waktu on the phone

eDdY said...

haha..klakar la ko ni z@ck..(^^)

armouris said...

info tentang nyanyuk di SIHAT SELALU - Alzheimer Penyebab Nyanyuk

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha standard ah tu. sambil webcam sambil tidor =P

molmolla said...

hhahahahaha :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger