Online users

Follower

Sunday, November 28, 2010

Neelofa, si bunga biru.

Credit to google.

Tergerak hati untuk menulis tentang Neelofa.Berdasarkan hit nuffnang, ramai betul yang google Neelofa.Baru-baru ini dunia blog dikejutkan dengan entry berkaitan dengan Neelofa, salah seorang finalis Dewi Remaja yang kononnya bergambar dengan wine.

Bukan nak side Lofa apatah lagi nak hentam dia.Cuma aku sedikit terkilan dengan komen-komen yang diberikan.Kebanyakkannya mengutuk dan menghentam Lofa.Alahai.Kawan tu baru nak naik dah kena hentam.Well.Dunia hiburan memang macam ni.Orang akan cari setiap kesalahan kita demi kepentingan peribadi.Kesian.Personally, aku kenal Lofa since form 1 dan dia merupakan seorang gadis yang baik dan tak sombong.Most importantly, down to earth even dia ni bapak kaya.Jenis tak lupa kawan.

Ada juga yang cakap dia ni seksi tak padan dengan orang Kelantan.Hahaha.Itu memang diakui betul.Biarlah.Dah itu cara dia.Kita tak boleh nak halang.Senang cakap itu urusan dia dengan Tuhan.Tak perlulah kita nak komen dan kutuk dia.Tambah dosa ja yop.Sebaliknya kita tengok dulu diri kita before nak komen pasal orang lain.Sama-sama beringat.

To Lofa, this is your dream.Chase it and don't ever look back.Mungkin ada betulnya apa yang orang kata.Take it as a positive thing and try to improve yourself.Kita takkan rugi se sen pun, malahan kita untung banyak sebab ramai orang yang 'care' pasal kita.All the best to you!

4 comments:

PinQib said...

hehe..
orang kelantan..
dwi remaja biler

Queen M said...

sape menang pirah?ak xtaw..huu

hans said...

ada jer kes2 macam nih kan
haih
tu lah
bagi aku
jika diorang nak join benda2 macam tu
pastikan diorang xada buat benda2 macam nih
or bergambar2 bila buat benda nih
kalau x jadi la macam nih
haih

P/S : Nak Jadi Artis Ker Nak Habiskan Belajar Dulu? Aku Buntu!

eDdY said...

saper ek??
naper aq x pernah dgr...huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger