Online users

Follower

Tuesday, November 23, 2010

Rindu nak blogwalking.

Dah lama rasanya tak blogwalking.Rindu zaman blogwalking sampai pukul 2 3 pagi.Time tu boleh dikatakan ramai blogger baru yang aku kenal.Sekarang ni mimpilah nak dapat BW sampai ke pagi.Soalnya mata ni cepat sangat mengantuk.Mood blogging pula suam suam kuku.Paseipa entah.Lagi satu nak jaga hati tok sama.Dia pantang sikit tengok aku mengadap laptop 24/7. Mesti cek kena beletiaq punya.Takat buka 3 4 jam boleh la.Satgi mesti keluar ayat ni "Ish laaa...duk keja main benda tu dari tadi sampai tak menguit mana!" Payah sikit duduk dengan orang tua ni.Dia bukan faham zaman teknologi canggih macam kita sekarang ni.Ngahaha.

Malam ini nak cuba blogwalking balik.Alahai.Rindunya nak tinggal komen kat blog korang.Sorry la kalau aku jarang balas komen korang.Aku baca tapi tak sempat nak reply.Will try my best to reply all tonight.

Tudiaa..mood blogwalking dah mai dah niiiii..Tunggu cek mai blog ampa naaa!

18 comments:

Azman Roslan said...

jemput datang ke blog.. ada buat blog pilihan malaysia 2010..

devoted lily♥ said...

jgn lupa blog i...
aku pon baru stat dok berjalan2 balik..
haha..;)

PinQib said...

sama macam sy'
hehe
akak lg lahh..
manyak follower nak visit

hans said...

hahahaha
nasib mak aku memahami
hehehehe

P/S : Wow! 10 Buffered Earnings? Blogger Kedah Nak Buat Reunion? Tahniah Team Hoki Malaysia! Video Kelakar Kalau Berpacaran Buat Aku Sakit Perut Sebab Ketawa!

I_Hate_Lolipop said...

hye...i suka la blog u, nice ~

p.s: kat atas adalah ayat memuji suh ko dtg blog aku.hahaha blogger kan suka buat ayat mcm tu.

ada van de kamp said...

mak aku pn ckp cmtu huhuhu

eT said...

me kalo ada masa leh la BW...
nk berjaga tu ssh sket...mata ada gam..hehe

">Debit card!

Be one of the Top 15 fastest winners to compete for RM10,000!

Check out who are the final 8!

Philips 42” Full HD LCD TV and HTC Desire HD phone for you

Game...Play Now!!!

Amyna said...

Ohh... sila sila. jangan malu dan sogan... ahahahha!!

Woot woot woot!!!

MieZa said...

sila-sila...aku tunggu!!

Whoopz said...

Selamat berblogwalkin..

Munirah said...

blog walking disini...haha, saje nnak kajeles :D

Faizal n Fashitah said...

Jangan lupa singgah kat blog kite skali k? XD

tayar soton said...

ekekekekee....
tudiaaaa !!

eLLy said...

wokeh cek tunggu nooo ... hang jng tak mai pulak ;)

marinahunny said...

dh balik kg kena luangkan masa dgn tok le, tu yg dia tak bagi online tu..hehehe

[s][u][e][h][a][n][n] said...

ajk la tok hang sama join BW..huhuhu mesti sgt2 comel :)

Softtouch [Hanim] said...

xpe zack....duk kg mmg mcm tu...org tua kan..ikut jelah ckp dia...

Deqna said...

no problem. janji singgah kan.. biasalah kdg2 memang tak sempat nak drop komen satu2...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger