Online users

Follower

Tuesday, November 23, 2010

2 Alam

Nah.Filem 2 Alam punya iklan sampai makan 2 page.Promo kemain lagi Dr Rozmey.Cuma satu ja aku tak faham.Kenapa dekat poster filem kena ada muka dia juga haa? Siap pakai suit putih angkat thumbs up.Hohoho.Itulah orang cakap.Jangan terlalu optimistik sangat.Nak capai 40 juta? Errr...Tinggi sangat kot cita-cita tu doktor oii..Mana tak kena hentam dengan orang ramai.Cakap tak serupa bikin.

Press main peranan penting dalam melariskan sesebuah filem.Lepas tengok review dari press, terus tak jadi nak tengok.Sebab semua cakap tak best.

18 comments:

Cieut Nizar said...

hahaha... tau x pa... aku sampai fobia nak beli paper kosmo.. boleh?

Peri PiA said...

sigh*...hehe

hans said...

aku rasa kalau filem dia macam Avatar xsalah dia nak cakap cam tu
tapi filem dia teruk kut

P/S : Jom Jalan - Jalan Cari Makan Di Kedai DENAI dekat Menara UOA Bangsar

Softtouch [Hanim] said...

tulah dr tu yg ober, kan kena kutuk..plahan2 sudahlah..duk diam jer patutnya...he he he

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hahaha~ doc rozmey nak interprem jugak la tuu~

Fyzal said...

baca review org yg dh tgk movie ni pun, dh tau tak best. cam stereotaip je storyline die.

En iLham said...

dr rozmey bayar mahal kat paper kosmo

kalau boleh nak satu paper..haha

ProfHariz said...

RM40 juta? Mustahill 40 rupiah mungkin... Hey! Dia ingat senangkah jadi manusia tinggi? Wakakak kan dah kena ehem2 >.<

http://profhariz.com

Dee said...

xyah tgk..ada org kata mcm nk baling je selipar kt screen panggung..hehehe..

/Dayah//Nurul/ said...

dr rozmey banyak duit....bolela, laku ke cite camtu :D

devoted lily♥ said...

tak terasa nak tengok pon..
hahaha..
apa lah y best sgt tu

sepet said...

dah xd orang nak ambik dia berlakon..tu yang dia frust. trus bikin pilem.

:p

The Sharkox said...

Zack..kita sebagai warga jitera patut menyokong DDR Rozmey ni... ayuh, mari berikan sokongan kepada DDR Rozmey di TheSharkox's latest Entry Kejadian aneh di kedah, Cendawan tumbuh di kepala!!..

Faizal n Fashitah said...

Ramai cakap crita ni indah khabar dari rupe. Terus otometik tak nak tengok lah huhu..

Faizal n Fashitah said...

Ramai cakap crita ni indah khabar dari rupe. Terus otometik tak nak tengok lah huhu..

PinQib said...

kesian orang kg syer. jeje
memang melampau la cikit dr ni

ada van de kamp said...

jom la tgk. lps tgk baru boleh criticize :P

eDdY said...

tarikh tayangan samer ngan harry potter...camner la nak dpt 40 juta..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger