Online users

Follower

Tuesday, November 16, 2010

Seroh bukan serah.

Ngahahaha.Ok.Fine.Aku salah.Selama ni aku cakap 'serah' untuk merujuk kepada keadaan badan yang makin susut.Tapi rupanya bukan serah.Tapi 'seroh'.Noohh..Secara tidak langsung telah memberi ajaran sesat kepada semua orang.Hohohoho.Sorry sorry.Patut la dengaq tok cakap 'seroh'.Aku ingat dia exaggerate perkataan tu.Rupanya memang sebut 'seroh' pun.

Sorry weyh.It's 'seroh'.Not 'serah'.

6 comments:

Eazy Izzuddin said...

serah2...
hehe

salam aidiladha
~Eazy Izzuddin~

little ain said...

it's seroh.

some malay words memang kena letak ejaan yang sama macam the way kita pronounce the thing itself.

noorafzan said...

larh..cerah tu ok..
seroh tu tak yah la..
dah cukup serohkan dah.

eLLy said...

tu la cheq pun heran baca tadi.. mcm lain je bunyi nye ..

Cieut Nizar said...

kannn...hehehe

eDdY said...

hehe..biase la tersilap...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger