Online users

Follower

Wednesday, November 17, 2010

Terhibur di hari raya haji

Hari ini Hari Raya Korban.Tak ada yang menarik sangat pun.Gambar sekeping pun tak ada.Agenda paling utama ialah makan.Nasi jagung Pak Su sedap. Berselera acik makan.Lauk pun sedap.Sambal ayam dan rendang daging. Ketupat, lemang dan serunding ikan pun sedap.Semua sedap la.Perfect combination la wa cakap lu.

Tengahari tunggu Kak Yon datang rumah.Mai beraya.Lepas tu ikut dia pi beraya rumah Kak Linda pulak.Melantak laksa pula.Lepas tu pergi Alor Setar Mall beli tiket Harry Potter.Frankly speaking, aku memang tak minat movie tu tapi disebabkan Kak Yon nak sangat tengok, aku layankan je lah.Aku dah nampak future aku nanti dalam wayang tu.Mesti tidoq punya.

Dalam wayang, sungguh aku tidoq! Hahaha.Burn 10 ringgit macam tu ja.Apa-apa pun aku terhibur hari ini.Err..Bukan aku, tapi perut aku.Hohohoho.

7 comments:

Rara Nasiha said...

sama la kita, makan je kerjanya. :)

noorafzan said...

aa..tak best eh harry potter kali ni?

ana ayesha said...

SALAM AIDIL ADHA

Dee said...

sempat lagi tu tgk wayang..

hans said...

aku esok atau lusa baru nak gi tgok filem tu
hahaha

P/S : Gua Rasa Bangga Jadi Pengambil Daging Terakhir Tadi..Muahahahaha!

Judiene said...

Harry Potter all the way!
Hehehe..

:P

eDdY said...

mkn puas2 z@ck..
nanti dah balik NZ...x dpat dah..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger