Online users

Follower

Monday, November 8, 2010

Thanks Nuffnang : Part II

Entry ini bukan untuk menunjuk apatah lagi membangga diri.Ini hasil yang aku dapat sepanjang berblogging.Kalau nak dibandingkan dengan otai yang lain, memang jauh beza la dorang dengan aku.Income macam ni dalam tempoh sebulan pun boleh dapat.Tapi aku kumpul benda ni dekat setahun.Hahaha.Dulu ada satu musim orang main fraud click.Aku pun join juga tapi lepas Nuffnang bagi warning, terus aku stop.Jadi budak baik.Ingatkan income tak masuk tapi sebenarnya lagi banyak masuk ada la.Berblogging biarlah kena pada caranya.Jangan berblogging semata-mata sebab duit.Niat asal aku berblogging bukan sebab duit tapi sebagai medium aku berkongsi cerita.Tapi bila didedahkan pasal Nuffnang, slow slow aku try jana income.There you go.

Syukur alhamdulillah.Terima kasih semua! Terima kasih nuffnang.Tak cash out lagi sebab still ada buffered earning.Sayang nak cashout sebenarnya.Ingat lagi tak target aku nak dapatkan 1000? Aku ada cerita sebelum ni.Nak buat tabung kahwin.Ngahahaha.

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. =)

Happy blogging you'olls!

30 comments:

Privacy_Resident said...

bila la time aku lak nak dapat banyak cenggini! ;(

Miza Yusof said...

wow! banyaknya. okay kumpul dulu. hehe

intanurulfateha said...

byknyeeeeeeeeee
bole belanje!
heeeeeeee

[z@ck] said...

Privacy Resident..
boleh dapat punya.asalkan kena rajin update blog =)

Miza Yusof..
betoi!hehehe

intanurulfateha..
eyh..byk lagi you punya income =)

Peri PiA said...

good job :),bgs la tu

Tn.Punya said...

wah.... hujung tahun leh tekan butang cash out..tahniah

EviL WiTcH said...

ish...asl aku nye xberbuah lg...asl ehh....aku check...rm0.00...xkn sbb br lg...br sbln k0wt...lalala...check out my blog...:-p

I n n z said...

yawww. bape lame punye ni ?
banyak giloshh ;D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

tetiba aku rasa jumlah tu buat aku bersemangat la zack...income???? aku setuju :)

darkbatman said...

byk 2.. tahniah2.. mesti hapi gile dpt byk ne.. bkn sng woo.

..hizamirahim.. said...

wow.
banyak gila ah.
syabas bete !
XD

@juera said...

terpaksa la ku bermimpi utk dpt duit mcm hang ni..huhu

nuff ak ciput je weh!

rinaDOrina said...

best!

nur said...

banyaknya.. leh masuk tabung tu..
ALL IN ONE

Softtouch [Hanim] said...

banyajnya zack..tahniah z...akak punya baru 25.48..he he he..

eLLy said...

sikit2 lama lama jadi bukit ...
ini kira bonus for blogger la kan ;)

ARC™ said...

whew bak skettt

::PoRcUpiNe:: said...

wahhhh banyak yeee...
rejeki tuh....

a ah la..dulu i pon wat fraud klik tu..hehheheh..pas kene sound,trus senyap x wat dah...

noor afzan said...

banyaknya..
hari tu cash out ku punya pun baru 300 inggit je.
huhu~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sy budak bru blajar..nk tya la cm ne nk jana wang ngn blogging????kne join setipa kempen nuffnung ke bru ade income???

eDdY said...

nak sikit..hehe(^^)

hans said...

aku dah cashout dah tapi 4 rat jer
sekarang tgh tunggu
aku cashout pun sebab cadangnya sem depan nak pergi sarawak dengan member2 aku lepas habis exam
hohohho

P/S : Apa Itu Exam? Hahahahahaha

The Sharkox said...

Ok, balik jitra jangan lupa kasi belanja...

hamzah ian said...

keh keh keh.. byk woo

laila said...

bek jgn cashout lg
aku pn nyesal p cashout awai2
sygggg
huhu

nabil_potter said...

bagus2..perancangan masa depan.. huhu

kamen rider said...

simpan je $ tu dlu...trdesak bru pakai :) ..hehe

Danial Ikhwan Jaafar said...

hehehe...2000 ringgit pon boleh yo! XD

hazman aka species1980 said...

Hmmmm.... kalau ade buffered earning tue memang harapan untuk dapatkan 1k tu..... ;-p

NeenaAnuar said...

wow! leh belikan akak token dari NZ nie... hehehe.. btw agreed with you.. bloggin biar sebab enjoy and bukan sebab duit semata-mata! ;D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger