Online users

Follower

Monday, November 8, 2010

Round up

video

Ada berani ke? Hahaha. Tengok pun dah rasa pening.Itu belum naik lagi.Round up ni bagi aku lagi takut sebab safety belt just satu rantai besi yang dipasang sendiri oleh orang yang main.Mau ada yang terlepas pandang safety belt tu, boleh melambung keluar dari benda alah ni.Bayaran yang dikenakan ialah 7.50 dollar.Mahal kan? Tapi aku rasa worth it kot sebab game ni lama. Bukan macam kat funfair kat Malaysia.Bayar lebih tapi servis out.Dapat main kejap je.

Satu ja yang tak best pasal funfair kat sini.Semua game nak tutup awal.Apa kes?

2 comments:

Dee said...

wo..kalo naik sure muntah..

[z@ck] said...

Dee..
bukan muntah ja, bengong kejap.hahaha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger