Online users

Follower

Monday, November 8, 2010

Rose is behaving well.

Nak tunjuk gambar lagi.Hasil tangkapan Rose.She's doing good so far.Bertambah sayang aku padanya.

Subhanallah.Cantik sangat pemandangan ni.Actually matahari terlindung disebalik awan tu.That's why jadi macam ni.Cahaya ja yang memancar.

Actually keadaan tak ada la segelap ini.Setting sunset.Itu pasal jadi macam ni.Tapi mak like noks.

Gambar eden terselit jugok!

Pantai Eastbourne.Sesuka hati dan perasaan bagi nama sendiri.

Lumut yang bertindak sebagai alat refleksologi.Sumpah sedap pijak atas lumut ni.Tambah-tambah after korang terpijak batu tajam.

Rasa tenang bila tengok gambar ni.Susunan awan yang sangat teratur.


Sunset!

Subhanallah =)

Well done Rose!

13 comments:

Peri PiA said...

Subhanallah cantiknya,syahdu kalau tgk langit ni

Hanida Lavida Moss said...

santek sungguh! kamera canggih ka? hehe

leeza said...

subhanallah cantik sungguh pemandangan ni sunme....saye paling suke yang atas sekali tu....

Encik Tikus said...

lawanya Y,Y

Softtouch [Hanim] said...

subhanallah..sgt cantik....

Judiene said...

ni hang guna kamera yg hang beli tu ka?

sizuka[Izzati] said...

well done rose!

Nem0 o0h Nem0 said...

cntik.. aku paling suka gmbr first tu..

LaYar_LaRa said...

tersgt canteekkk.....

eDdY said...

subhanallah..cantik nyer...
cam profesional amik gambar jer aq tgk(^^)

NeenaAnuar said...

superb! subhanallahh.. cantiknyer!! geram tol tengok lumut tuu.. hijo giler!

azieda razak said...

subhannallah...
lawanya pemandangan

miss nina said...

cantiknya pemandangan, yang lumut tu nampak macam bantal je :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger