Online users

Follower

Monday, November 29, 2010

Tunang dah?

Morning you'olls.Wah.Ceria pula aku hari ini.Sekarang style bangun tidur terus mandi.Kalau dulu, cukup baloq liat nak mandi awal.Lagi tak pukul 12 tengahari, lagi tu la duk busuk.Tadi mimpi extreme gila.Aku bertunang yaw.Nampak sangat gatai nak kahwin dah kan.Part paling tak boleh blah, siap ubah status kat facebook tu jadi 'engaged'. Bapak la.Kuasa mimpi dahsyat betul.Bangun-bangun tengok jari ada ka tak cincin belah rotan.Hahahaha.

Realitinya, aku lambat lagi nak tukar status single tu.Umur 28 baru kahwin kot.Hohoho.

11 comments:

Fyzal said...

itu kiranya sweet dream la kan? :)

[z@ck] said...

Fyzal..
hahaha..agak la =P

Cheq Tun said...

sebelum umur kamu 28 org sekeliling dh bising.. la ni kan trend kot ramai kwen muda. aku bru 26 pun org sekeliling dah hingaq.

3women collection said...

hahaaha...comel mimpi ko...aku dah 29 ni xde langsung mimpi camtu :(

Hanida Lavida Moss said...

elok lah cepat-cepatkan yaw. haha :p

sepet said...

bukan takat mimpi tunang, kawen trus akak penah mimpi!


hahahhaa ..

Cik Aien said...

Yow.. cm ne hang boleh dh tahu, abg den nak masuk minang ni? aishh.. siap mimpi lagi.. bahaye....

hysman said...

itu tanda kena cepat2 kawen..
klu tak melepas...
hohoho...
klu mimpi lain bahaye..
huhu

hans said...

tapi memang hang nak bertunang dah kan?

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

ada van de kamp said...

hahahaha. like2 :D

eDdY said...

dekat dah tu..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger