Online users

Follower

Thursday, December 9, 2010

Buah tembikai

Dah habis eagle feeding, maka berakhirlah sesi island hopping kami sekeluarga.Terima kasih pak cik bot! Sementara nak tunggu semua orang setel down, kami pekena buah tembikai madu dulu.Noh.Tak pernah dibuat orang berkelah bawah khemah kedai orang.Family aku ja yang berani buat lagu tu.Hahaha.Sampai kena sound la dengan orang yang kerja kat situ.Kalau dah nama pun orang Melayu, makan tak boleh tinggai.Style usung makanan pi merata.Jangan tak tau buah tembikai pun kami angkut naik bot.Punya nak lengkapkan set makanan.Hohoho.Salahkan tok aji.Dia yang nak bawa sangat.Berbakul bakul bekalan makanan we'olls.

3 comments:

Peri PiA said...

hehe,tu la culture kite :)

amboi,akak dah lame xdtg sini jln2 sakan na ;)

[z@ck] said...

Peri PiA..
bukan selalu dapat chance macam ni sis =)

eDdY said...

sempoi(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger