Online users

Follower

Wednesday, December 29, 2010

Chalet.

Inilah rupa 'chalet' yang kami sewa.Actually, ini rumah bapa mertua Kak Jaja tapi dorang buat sewa untuk orang yang bercuti kat Langkawi.So, dah jadi ala ala hotel tambang murah gitu.Sebuah ni ja yang disewakan.Yang sebuah lagi still under construction.Dorang buat rumah ni sendiri tau.Selesa la untuk 4 orang duduk.Lengkap dengan toilet, tv dan sofa.Kira puas hati la menginap kat sini.Tak cukup dengan itu, dapat package makan free pula.Hahaha.Package adik beradik la der.Kalau orang luaq, errr..maaflah.Tak ada sponsor makan.

Satu malam = RM 50. Ok la tu. =)

8 comments:

Peri PiA said...

Berbaloi

sizuka[Izzati] said...

whoahhhhh syok ah gituh.rm50 je satu malam.berbaloi2!

CikGadis said...

wah. murahnya. bes gler..

Softtouch [Hanim] said...

oklah tu z..berbaloi..

Solehah said...

hi zack, sihat ka? lama x dtg sini. awat ada kat langkawi plk? blk bercuti ka?

shera haifa said...

RM 50!!!
murahnye..berbaloi2 siap ada tv apa smua kmudahan lagi

Anonymous said...

kalau nak sewa umah ni brape?
nak contact mcm ne?

eDdY said...

kalo camni..100 pon okay(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger