Online users

Follower

Sunday, December 26, 2010

Dah balik.

Salam semua.Good morning.Right now aku dah balik rumah yakni dah ada kat Alor Setar.So sad tak dapat nak join gathering blogger utara semalam.Huhuhu.Tak ada orang nak pick up kat jetty so kami naik teksi.Kena la RM 25.Tak terasa mahal sangat sebab kongsi dengan lagi dua orang.Hehehe.Kalau sorang, dah lama aku bising.Percutian yang sangat best.Nanti aku update lain kat ampa naa.Gambar tak transfer lagi.Tak syok cerita tak ada gambar.Hihihi.Till then, bye bye.

By the way, hari ini plan nak ketemu sorang lagi blogger, Sis Purple.Nak jumpa Amani sekali! Hehehe.

3 comments:

eLLy said...

cepat update.. tak sabaq nak yengok Langkawi .. dah lama tak pi sana huhuhu..

eDdY said...

update gambar cepat2..hehe

Orang Senyap said...

eh, ada gathering blogger bahagian utara ker semalam?

ish, nak jugak joint.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger