Online users

Follower

Sunday, December 26, 2010

Narnia time.

Bukan senang nak dapat lesen keluar malam.Tapi kalau keluar dengan cousin, tok tak boleh nak kata apa la.Hahahaha.Plan nak tengok Hantu Kak Limah, sekali kauuuuu, tiket sold out.Dah tu, tengok Narnia.Nasib baik Narnia best.Tak mampu nak tengok 3D sebab harga RM18.Sobs.Tengok yang biasa ja.Itu pun dah best.Kalau tengok 3D, lagi puas hati kot.

p/s:Tudung meja dah lebih kurang sama dengan shawl.Hohoho.

5 comments:

misz nana said...

sudi tolong nana??

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/12/saya-nak-review-blog-misz-nana.html

hans said...

aku xsempat nak tgok mak limah
best ker narnia tu?
ada kata best ada kata tak

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

[z@ck] said...

hans..
best la! rugi sapa yg tak tengok lagi.

zai said...

zackkk, aku dah taw umah tok hg dkt mana. asl lalu ank bukit mesti usha mana satu la umah tok hg zack.hehe

eDdY said...

nar nia best ek??
esok nak pi tgk..kalo berkesempatan la..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger