Online users

Follower

Tuesday, December 21, 2010

Darlings vacation.

Excited nak pergi Langkawi lagi sekali dengan member.Setiap hari mesti text dengan Wan inform progress trip.Setiap hari update pasal pakaian apa yang nak dibawa.Nak bawa pario la, topi la, sunblock la...Semangat dia lain sikit kalau pergi dengan kawan kawan ni.Rasa sedikit bebas tapi still under control.Heh.Ini second time pergi bercuti dengan member.Sebelum ni pergi Genting.Cuma kali ni tak cukup semua la geng darlings sebab Kema dan Elin tak balik Malaysia.Khai pula tak dapat nak join.

Tujuan utama trip ialah nak attend kenduri kahwin senior.Alang alang dah sampai Langkawi kan.Why not terus stay holiday sana? Plus, ada Kak Jaja dan suami yang willing sewakan rumah homestay untuk kami.Murah pun murah weh.RM 50 semalam.Haa.Divide 4 pula.Berbaloi baloi.
We'll be going on 22nd.So, entry pun akan di auto publish ye.Harap maklum.

Genting, January 2010.On the left, Kema, Elin, Wan, Ada, me.

8 comments:

Softtouch [Hanim] said...

bestnya p LAngkawi...pg plak ngan kwn2 sekepala..igt akak dulu2...

yg zack pg genting tu akak igt yg korang jumpe diana daniel ngan farid kamil tu kan?

eDdY said...

betol2..dah alang2 kan...
nnt bila lgi nak boleh pgi ngan kawan2...hehe

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
yup yup...yang jumpa farid kamil n diana tu =)

eDdy..
sementara masih ada kesempatan..

eLLy said...

enjoy your holidays ...

[z@ck] said...

eLLy..
thanks sis! =)

noorafzan said...

kawan2 ang semua tinggi2 yea.

nyna said...

lama gila tak pegi langkawi.
sana best.aku suka pantai pantai dekat sne.

Jiji-Fify said...

bestnye! rindu pulak zaman anak dara.. :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger