Online users

Follower

Tuesday, December 21, 2010

Nasi Marrybrown Combo

Boleh tahan juga Nasi Marrybrown Combo ni.To my surprise, sambal dia tip top weh.Duk bajet produk Marrybrown tak sedap sangat.Bila dah cuba, rasa nak lagi.Nasi dia pun sedap.Tu haa...jelatah tu pun sedap.Ayam pun sedap.Haa...tunggu apa lagi? Pi Marrybrown try set nasi ni.Tak rugi pun.Asyik makan McD dan KFC je.Jemu juga der.Sesekali tukar selera apa salahnya.Hehehe.

p/s :Teringat zaman kecik kecik dulu selalu ajak Kak Bah datang Marrybrown Jitra semata mata nak main playground kat level atas.Suka benar terjun dalam pool yang ada bola banyak-banyak tu.Sekarang Marrybrown kat Jitra dah tak ada da.Tinggal kat Shahab Perdana sajork.

9 comments:

Peri PiA said...

dont underestimate local product hehe

tapi harge tu kalo ikut local rate lagi best kan?hehe

akak suke gak MB ni,eh lame pulak tak pekena

ade kerusi buaian

noorafzan said...

tapikan ikut tempat jugalah zack.
dulu penah makan kat marrybrown, ayam dia hangit. dah tu servis pun tak bape bagus.

Softtouch [Hanim] said...

sedap jgk marry brown ni..akak pun suka..

aunie thiera said...

hurmm..sedap jer nmpak..yummy2..

wawan said...

betui. ayam goreng dia memang sedap. dah try bubuq ayam dia? sedap jugakkkkk ada kreuk kreuk lagiiii hehehe

Shazwani said...

merry brown bes.cuba bihun ke mee kari sedap jugak.tapi yg tak bes kadang2 yg tu takda ni takda..hehe

Jiji-Fify said...

uihhh..tak pernah try lah marrybrown nih..

eDdY said...

kat ktn xder marrybrown..huhu

❤NazirahMoktar❤ said...

suke marrybrown walaupon ramai cakap tak sedap..ehh, kena sokong produk malaysia..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger