Online users

Follower

Thursday, December 2, 2010

Georgetown White Coffee


Sementara nak tunggu movie Rapunzel, kitorang pergi makan dulu.Melantak kat Georgetown White Coffee.Macam macam nama sekarang ni.Old Town la, Newtown la.Semuanya pakat nak buat konsep zaman dulu dulu.Lantak koranglah.Janji makanan tip top.Kedai ni dalam Alor Star Mall ye.Ground level.

Nah.Pekena nasi lemak.Boleh tahan la rasanya.Tapi still tak boleh lawan nasi lima kupang depan rumah.Hahaha.

Ini memang terbaik.Air soya with cendol pulut and brown sugar.Pergh.Sedap wa cakap lu.Tak manis sangat.Memang taste aku la senang cakap.

Aku perasan blog aku ni makin lama makin banyak pula post gambar makanan.Hehehe.

10 comments:

chentaMAYA said...

ko cuti bape bulan beb?

Kimmy Ai said...

AS 9

pergh~ rindu nasi lemak malaysia and air cendol. tch! anyway, best cerita rapunzel? hehe~

Hariz said...

Ingatkan kat penang :P

http://profhariz.com

hans said...

aku nak tgok wayang mesti lalu kedai nih
tapi xpenah singgah pun
hahahah

P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

Hananeechan said...

kena gak kan nama ni..
Georgetown White Coffe..

nasib tak makan nasi lemak dalam bakul :D

[z@ck] said...

chentaMAYA..
aku cuti 3 bulan..jom jumpa =)

Kimmy Ai..
best!

Hariz..
eyh.tak ada la..kat Alor Setar ja.hehehe

hans..
nanti try la singgah.boleh tahan sedap juga makanan dia.

Hananeechan..
kang old town saman pula.sama..hehehe

Abir Abhar said...

first time tau ade georgetown white coffee

Queen M said...

yang! awatnya georgetown neh kat AS?hahaha..em em okeh nanti nak p :))

*hg mmg..ska wat org len lapaq! >.<

Cikbelog said...

teringinnya nak try air tu

eDdY said...

mmg banyk pasal makanan...
tpi aq suka..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger