Online users

Follower

Wednesday, December 15, 2010

KTM

Tak sangka tiket train pun banyak dah sold out time cuti sekolah ni.Ku ingat tak ramai yang pilih untuk naik train.Rupa-rupanya sama juga.Hari tu aku nak beli tiket ke Tapah.Nak pi kenduri kahwin abang skandalku, Ekin. Aku bajet tak ramai yang naik train.So, a day before baru terkedek kedek nak beli.Sudahnya, acik kaunter kata dah sold out.Semua kelas dah habis.Tudia aiihh..Hampa gila time tu.Rasa sedih tak terkata.Next few days ahead pun acik tu cakap dah habis.

Moral of the story, kalau nak travel, jangan harap orang nak save tiket untuk hang.Beringat sebelum kena.Tempah la awal-awal.Nescaya ada seat untuk hang.

6 comments:

hans said...

bila aku nak naik train pun xtau

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

baincardin said...

Jom layan 'Part 2' plak. ^_^

diba said...

alolo..ciannya..org rmai nek train..jimat kot..he

izzahfarhana said...

hehe tren mmg cpt habis weh. spnjng pnglman ak naik tren sntiasaaaaaa penuh. kalo cuti2 ni depa dr siam nk g kl naik tren je. lgpun slmaat even lama.

eDdY said...

jgn wat mende last minit..tu jer kot ubat nyer..hehe

Rogayah Suparman said...

sekarang train dah laju..train lagi selamat dari bus pulak tu. sbb tu ramai yg pilih naik train..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger