Online users

Follower

Thursday, December 9, 2010

Noritake set.

Nah.RM 20,300! Ini Sultan ja kot yang pakai.Kalah down payment kereta der.Brand ni ada jual kat Welly and it's far more cheap than in Malaysia.Patut la senior pakat beli Noritake bawa balik Malaysia.Memang murah betul kat NZ.Tambah kalau time sale, you can get Noritake for less than 200 dollar.Convert baru 5++ dollar.Tapi ada ja set Noritake yang harga RM 600 (tea set). Different sets different prices.Gilo lah!Bak kata Pak Su, nak makan atas pinggan ni pun terketar-ketar.Mahai sangat.Bayangkan kalau one of them pecah, menangis tak berlagu weh.

Ini harga kat Langkawi.Duty free.Kalau kat tempat yang bukan duty free pula, berapa ye harganya?

5 comments:

AcanCapik said...

ko bawak balik, jual kat sini. kaya weh. huhu

Queen M said...

bapak ah..mahal gile weh! jom dok menginap NZ tros ah cm neh :P

sweetty said...

Ada duit belilah kat NZ. Simpan buat persediaan.....' Sok dalam rumah z@ck pasti terangkat, pinggan mangguk mahai2. Pada hal dapat beli murah, kat oversea plak tu!

Cieut Nizar said...

haiyooo mahai gila. bek beli kereta. hehe. sem depan dah mula praktikum. huhu

eDdY said...

giler mahal...
kalo mkn dlm ni..lauk x sedap pon jadi sedap kot..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger