Online users

Follower

Thursday, December 16, 2010

Pameran dinosaur di Pusat Sains Negara.

Ada pameran Dinosaur kat Pusat Sains Negara.Jom pi tengok! Ada lebih kurang 32 jenis replika dinosaur yang dipamerkan.Yang lagi best, replika tu bergerak you'olls.Nak bagi feel macam dalam Jurassic Park.Pameran akan berlangsung sampai Mei 2011.Sangat sesuai untuk family yang ada anak kecil ni.Sekurang kurangnya masa cuti dorang terluang dengan aktiviti berfaedah.Disamping tengok dinosaur, ada juga info menarik pasal dinosaur.Eden dapat tahu dari MHI.Hehehe.

Pergi jangan tak pergi!

11 comments:

Ery Farieha said...

macam best pulak. hari tu pegi tade pape pon

ahahaha

azieda razak said...

tq 4 ur info...
cam seronok je...
^_^

Ichi said...

Memang best pun. Siapa yang pergi sebelum 1 Disember 2010 memang takde pape lagi sebab masa tu dorang tengah pasang2 badan dinasour. Datang la Pusat Sains Negara sebab sekarang dah tukar wajah sikit lah..

p/s : err..macam promote Pusat Sains Negara la pulak..hehe

PinQib said...

wah, menggunakan sehabis baik cuti, wa cakap luu


First TWO wheels Moment

Direview oleh blogger OTAI. Wootwoot!

eDdY said...

pegi la z@ck..bile lagi kan...hehe

diba said...

oo..ni ala2 yg pnah diadakan kt klcc..bgus;)

Mr.Clive said...

macam style...hmm

Dee said...

dkt je ngan opis ni..tp dh lama giler x jejak..dulu gi pun masa sekolah rendah..hehehe..

atty's said...

gud info..thanks ..

Wanzi said...

hebatkan pameran dinasour ni, macam real

Atin said...

pusat sains negara ni kat mane ek?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger