Online users

Follower

Wednesday, December 15, 2010

Tok nak tengok pengutip durian.

Bising dah seisi keluarga pasal pengutip durian.Tok tak puas hati dia tak dapat tengok pengutip durian lagi.Time kenduri raya haji tu, dia ada datang.Siap salam lagi dengan tok cuma tok tak ingat muka dia.Siap tanya orang mana lagi.Erk.Terkulat kulat aku nak menjawabnya.Kena pula time tok tanya tu, he was on his way to my house.Nak kasi pisang.Berbuah banyak sangat sampai nak sedekah habis kat orang kampung.Memang nampak sangatlah macam nak ambil hati kan.Noh.Tapi jumpa kat seberang jalan rumah tok ja.Dia tak berani nak masuk.Kuikuikui.Memang tak sangka pun boleh terkeluar cerita pasal bf ni on that time.Tok duk mengeluh cucu dia sorang pun tak langsung lagi.Duk kempunan nak makan nasi minyak.Whatever la tok.

Soalnya aku memang tak confident lagi nak tunjuk bf aku kat family.Biarlah dia dah cukup semuanya, baru nak show off.Kot terputus di tengah jalan, tak pasai ja.Tok, please sabaq.Nanti Pirah bawa balik tunjuk kat tok naa.

6 comments:

Queen M said...

sweet :D

molmolla said...

pergh! terbaik ah.. hahaha~ sabar yeee tok ;D

Judiene said...

Bak mai aku tgk dulu!
Hahaha!

Peri PiA said...

sooner or later

eDdY said...

bagi kami tgk dulu la z@ck...
pembaca blog ni lagi x sabar..hehe

eLLy said...

Betui tu Cik Pirah kami pun tak sabaq nak tengok jugak si pengutip durian hang tu ;]

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger