Online users

Follower

Wednesday, December 1, 2010

Rutin yang sama.

Kadang-kadang ku online sampai naik juling biji mata.Kepala sampai pening la asyik mengadap laptop.Sekarang ni mood nak tengok tv tak berapa mai lagi.Paling lama aku boleh tahan depan tv 2 jam ja.Lepas tu, dah tak boleh.Rasa nak mengadap laptop balik.Alahai.Dulu sebelum ada broadband, dari pagi sampai ke malam asyik mengadap tv sampaikan tok bising.Sekarang ni pun tok bising juga.Asyik duk mengadap 'komputa'.Lagi menarik bila ada sasaran untuk di 'stalk'. Muahaha.

7 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

haaa~ dok stalk sapa tu zack?? hihi~ yang.. sumi dah update pasal perjumpaan kita..

Eazy Izzuddin said...

hahaha
biasalah
dah gian sgt nk slalu on9
xD

Layans~
The Social Network

Fyzal said...

tv pun bukannya ada cerita best sekarang.. hurrmmmm..

nyna said...

tv skng byk cite yg mengarut je.aku tak suke.
baik ngadap lptp.
haa.spe la yang bertuah yang ko stalk tu zack.hihi

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha. kalau ada buku best, baca je keje. kalau ada game best, main je keje. tulah manusia bernama Danial Jaafar.

Judiene said...

Baguih la tuh.
Ngadap laptop lama-lama hang pakai spek yg cermin tebai tuh.
Huhu.
Suh tok hang bletiaq sket aihh.

LOL!

;P

eDdY said...

aq plak kalo kat umah mmg 24 jam kot tv...
mood nak on9 pon xder kalo kat umaah..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger