Online users

Follower

Wednesday, December 1, 2010

Gantung accessories

Alahai.Comel benar benda alah ni.Sesuai nak gantung accessories macam rantai, gelang, cincin dan sebagainya.Tapi yang leceh satu jelah.Besi penyangkut ni tak berapa kuat dan stabil.So, kalau nak letak apa-apa, make sure kena balance kiri kanan.Kalau tak, jatuh pecah berderai.Agak murah la benda ni.Jumpa kat Tesco Mergong.Kalau yang kecil macam ni, dijual dengan harga RM 12 saja. Kalau yang besar, RM 50.Bukan apa.Suka tengok sebab baju yang disarung comel comel belaka.Sesuai sangatlah dengan jiwa perempuan ni.Hehehe.

Kahwin nanti, nak beli satu la.Mesti banyak cincin, gelang, rantai, bla bla bla.Kan sayang kan? Hahaha.Dasarrrrr....

9 comments:

Peri PiA said...

tgh dok pikiaq nak beli atau tidak hehe

tp memang dah terpikat

hans said...

hahahaha
nasib aku lelaki
tak berminat benda2 nih
heheheh

P/S : 5 Perkara Yang Menyebabkan Kita Takut Sewaktu Berada Di Asrama @ Hostel

[z@ck] said...

Peri PiA..
beli ja sis..berguna..tak la hilang segala accessories kalau ada satu tmpat khas untuk gantung..

hans..
cait!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cantik jugak nie...tapi kalau dah ada adam, x de harapan la...

[z@ck] said...

mama adam..
hahaha..kena letak tempat tinggi la jawabnya =)

Fatehah A. said...

buat sdri je. blh wat pakai bju kurung lagi.keh3

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

apsal sumi xpernah jumpa yang semurah tuuu?? slalu 80-90.. ishh.. nk beli tuu..

nyna said...

asal aku tgk selalunye mahal.
so selalu terbatallah niat aku nk membelinye.
tapi comel kan.pempuan mana yang tak suka bnde2 mcm ni.
huhu

eDdY said...

tpi kan z@c..x perlu kot..
aq rase cam membazir jer kalo beli..huuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger