Online users

Follower

Wednesday, December 1, 2010

Simply Siti


Boleh tahan juga ye harga produk Simply Siti ni. Kitorang saja masuk Watson.Dah nama pun window shopping.Semua kedai kami tuju.Aku memang fail bab mekap ni.Just tahu basic ja.Barang mekap yang aku ada just foundation, eyeliner dan lip gloss.Jarang sangat aku nak mekap ni melainkan ada big event macam dinner or whatsoever.Bagi aku produk Simply Siti ni mahal.Allergik kalau tengok angka RM 49.90 ke atas untuk single item.Ku rasa macam tak berbaloi.Hahaha.Maybe sebab aku bukanlah pengguna tegar mekap.That's why rasa mahal.Maybe bagi yang selalu pakai mekap, dorang dah imun dah harga macam tu.Harga standard mungkin.

Kak Fanah rajin bertanya.Nasib baik salesgirl tu tak kerek.Layankan saja.

Dan mungkin juga mahal sebab barang berkualiti.Ada starter kit untuk yang nak cuba produk Simply Siti ni.Harga RM 19.90.Haa..Kalau harga macam ni, eden suka.Murah.Hohohoho.Siapa yang pernah try produk Simply Siti? Macam mana? Ok ke tak?

14 comments:

Peri PiA said...

tak suke make up hehe

Softtouch [Hanim] said...

samalah mcm akak zack sbb akak bkn pemakai makeup tegar tu sbb akak rase SS ni mcm mahal sgt..lagi pun dia brand baru mcm xsesuai je mahal2 nie..ada starter kit?starter kit tu utk make up ker?

Mizz Dayana said...

pernah beli dah yang krim simply siti yang C Bright. saje nak test. baru pakai 2hari dah tak sesuai. dia buat muka aku kering. tak boleh pakai sudah.... then aku terus jual kat member ak. ak jual balik rm20 je. padahal harge die kau tawu jela berapa kan, dekat rm50 gak. hahahhahah. takpe la. kalau simpan pun bukan pakai pun. hahahha

tupaimerah said...

gua rasa mahal untuk produk tempatan.

lagipun gua xminat siti. so, xbeli la simplisiti tu.
[ade kaitan ke?]

Privacy_Resident said...

gua rasa gua nak pakai jugak la. hahaha!

Anonymous said...

zack guna foundation apa?ada kawan saya guna simpy siti ni lipstik ngan foundation.dia kata ok.cantik.bg saya saya tak suka lipstik dia sebab mcm ada bau yg tak best..mcm bau apa ntah.tapi mmg tak best la bau dia tu.kaler dia mmg cntik tapi tu la berbau..saya suka lipstik MAC n Bobbi Brown..sedap pakai.maybelline pon ok..dulu masa zaman u pakai revlon.pon ok jugak.loreal pon best..huhu membebel panjang plak.

Anonymous said...

zack guna foundation apa?ada kawan saya guna simpy siti ni lipstik ngan foundation.dia kata ok.cantik.bg saya saya tak suka lipstik dia sebab mcm ada bau yg tak best..mcm bau apa ntah.tapi mmg tak best la bau dia tu.kaler dia mmg cntik tapi tu la berbau..saya suka lipstik MAC n Bobbi Brown..sedap pakai.maybelline pon ok..dulu masa zaman u pakai revlon.pon ok jugak.loreal pon best..huhu membebel panjang plak.

inihidupaku said...

haha tonyoh bedak sejuk ja z

Dee said...

to me..kalo local product harga mcm loreal, maybelline..baik pakai loreal, maybelline je..hehehe..tp sy pakai silkygirl..perasan girl you..hehehe..

[z@ck] said...

Peri PiA..
sama! =)

Softtouch Hanim..
ye..starter kit untuk orang yang nak test produk SS ni..size kecil punya la =)

Mizz Dayana..
ye ke? aku rasa produk SS ni ikut jenis kulit juga kot.tak suma org sesuai.agaknya kulit macam Dato' Siti ja kot boleh pakai.hehehe

tupaimerah..
err..ada la sikit kaitan tu..

Privacy_Resident..
sila sila..err..lu laki ke perempuan?

Anon..
wah..nampak macam u ni kaki mekap ni..semua produk pernah cuba.hehehe.jgn smpi rosak muka sudah la ye =)

Nun..
aku duk tonyoh ok malam2..hehehe

Dee..
wah..muda remaja gitu!

Cheq Tun said...

simpulsiti ni mahal..baik pakai silkygirl..murah gak..best2 pun best..

[z@ck] said...

Cheq Tun..
orang kaya mampu la kan..huhuhu

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hhahhah kalau harga 19.90 ramai yang senyum...hik hik hik

eDdY said...

sumer org suker yg murah2...i loike(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger