Online users

Follower

Wednesday, December 1, 2010

Noodle Station.

Al-kisahnya hari tu keluar dengan Kak Fanah.Since hari tu aku ada mengadu bosan duduk rumah, dia kesian gamaknya dengan aku.Hohoho.Dibawanya aku jalan jalan.Perut pula tengah lapar.Dia tanya nak makan apa.Tiba-tiba ja terbayang Noodle Station.Terus shoot ke Tesco Mergong.Weehu.Syok tak sangga.Lama dah tak pekena Noodle Station.Last time makan dengan Malia.Tu yang syok balik Malaysia.Segala keputusan nak makan apa, ana yang buat.Kira macam dapat priority lebih sikit la.Hahaha.

Kalau ikutkan hati dan perasaan yang tamak, nak ja order banyak-banyak.Syaitonnirojim semua itu.Selepas beberapa kali selak menu, aku order Ladna Koewteow with Chicken Delight Roll.Pergh.Nama nak hebat kan?

Ni haa rupa keowteow ladna aku.Ayam pink tu sedap.

Kak Fanah punya.Springy Noodle with BBQ Chicken.Wantan dia sedap oh!

Kenyang perut suka hati.Lepas makan, baru ada feel nak window shopping.Hehehe.

9 comments:

Zuewairy said...

sedapnya... :)

Peri PiA said...

xpenah try

Judiene said...

nyum-nyum..
tak pernah try tempat tu, tapi nampak cam sedap.
selalu lalu kat kedai die kat sini tak pernah singgah coz macam mahal je makanan die.

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hihihi bukan main sonok erk kamu zack...sejak balik msia ni byk tol menu kamu tunjuk..sedap! :)

[z@ck] said...

Judiene..
tak mahal pun weyh..makan dua orang baru RM 20 sumthing. =)

la Dolce Nadira said...

huhu biase kt sini kalo jumpe daging kaler pink vavi..tu ayam ?

[z@ck] said...

la Dolce Nadira..
ah-ha..at first i tought the same too but it's actually isi ayam =)

A.J said...

apasal sedap2 ni..laparnya!!!

eDdY said...

nice(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger