Online users

Follower

Monday, December 13, 2010

Saya nak kawan dengan awak!!!!

Klik untuk tumbesaran.

OMG! Ganas gila kamu dik.Agresif ye budak zaman sekarang.Ni nak berkawan ke nak berlawan tumbuk ni? Takut aih.

To this person, kenapa saya tak accept friend request awak? Sebab awak from nowhere je tiba tiba add saya.Tak ada connection, so saya tak berani nak approve.Facebook sekarang dah makin hilang privacy.So, saya takut nak main approve orang yang tak ada kaitan dengan saya.Kalau awak baca blog saya ni, awak PM saya lagi sekali ye.At least saya tahu awak reader saya dan saya boleh approve awak. =)

21 comments:

Peri PiA said...

ha'ah hati2 z@ck

cKyN WaN said...

hahahaha comel gila!

░♥si lampu neon♥░ said...

AYOOO FANATIC GILER KOT KO PATUT BERBANGGA HAHAHAH =P

zikeryhassan said...

secret admire kau la tu zack. ahaha

ed shahir said...

haha...peminat fanatik tu zack..aku pernah kena jugak. yang takleh blah yang hantar tu lelaki. malas nak ingat ayat2 dia. haha. menggelikan. :P

eT said...

hahaha...dush..dush...giler minat tuh...
kire kalo xapprove leh jadi sawan la...:p
MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

noorafzan said...

alolo..siannya that budak!

betul2, jgn accept kalo tak kenal.

LaYar_LaRa said...

so kesian .....jgn2 admire kamu x,,,:)

hans said...

aku dulu tak approve
tapi skrg main approve jer
hehehehe
risau juga kan bila fikir balik

P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

chenta said...

sama la..dalam list approve tu dh byk sgt yg tak approve..bahaya dan takut!

lemongrass said...

hikhikhik Zack...tu lah sape suruh jadi femes sgt, kan dah kena 'kejar' kat FB :-).

Whoopz said...

Awak lepas ni accept saya .. Saya baca blog awak.. Mwahahahah.. :p

rhapsody LiN said...

yup2... fb dh mkin xde pvcy... sbb tu kne tapis awal2 friend req tu

fathiahRAIHANA said...

tu laa akak,comel sangat. hehe. tp dasyat la jugak orang tersebut pon :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe,,fuyyoo..peminat setia ni z@ck:)

andyskynet said...

hakhakhak... LOL budak2 zaman skrg..

Cik Aien said...

z@ck, peminat ekau la. haha!

adrinaqamarina said...

haha. nak ajak betumbuk ke nak bekawan tu.

tu la., dah kurang privacy nye. huhu

nyna said...

saya nak kawan dengan awak jugak!!!!!
hahaha.lawak betul la zack.

NOIN said...

betul lah.
scary gila budak macam ni.

eDdY said...

ni ada ciri2 stalker nih..heee

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger