Online users

Follower

Monday, December 13, 2010

Semak wall

Menyampah aih dengan rupa FB yang baru.Habis semua benda yang kita komen kat page or photo dia nak tempek kat wall.Sudah hilang sense of privacy.Damn.Semak wall! Erm.Agaknya hari ini hari aku bencikan FB kot.Habis semua benda aku nak komen, kutuk.Mark ...berg, tolonglah kembalikan FB ke rupa yang asal.Huhuhuhu.

12 comments:

Dee said...

kan..kak dee pun x suka..

@juera said...

tu la kn..satu dunia bleh bc..huhu!non privacy la pasnie..
dh mls nk lyn FB lg..

miss noera said...

kak zack. awat nama mark zuckerberg tu half ja? :))

[z@ck] said...

miss noera..
sebab tak reti eja yg depan tu.hahaha

snalifah|BLOG said...

Padam je lah satu-satu :)

MieZa said...

tue lah...tak suka jugak..
semak!

LaYar_LaRa said...

x suka jugak...xbest kan,....:)

LaYar_LaRa said...

x suka jugak...xbest kan,....:)

LaYar_LaRa said...

x suka jugak...xbest kan,....:)

LaYar_LaRa said...
This comment has been removed by the author.
hans said...

itula pasal
aku yg tak tukar layout pun kena tempias

P/S : Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 40

eDdY said...

MZ igt sumer org suker kot ngan FB baru ni...
mula2 aq nak cari butang nak upload gambar pon terkial2..haha
tpi siyes..mmg xder privacy...huhu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger