Online users

Follower

Tuesday, December 14, 2010

Tolong bagi idea

Sungguh mood blogging ke laut sekarang ni.Paseipa entah.Dah tak tahu dah nak cerita apa sebab setiap hari buat benda yang sama.Makan, tidur, online.

Ku buka peluang untuk korang request apa yang nak di blog kan.Tolong bagi idea.Tolonglah!

6 comments:

Green Apel said...

cite pasal pengalaman zack kat NZ, tempat paling menarik, memang banyaklah nak cite, tak puas nak baca entri zack..best je tengok pengalaman kat tempat orang, budaya, agama, makan, design rumah, alam sekeliling pun tak puas nak tengok..hehe=)

[z@ck] said...

Green Apel..
thanks for the suggestion..nanti zack kodek balik entry dulu2 ye =)

En. Epai said...

Tolong promote blog En.Epai...kehhhh ok tak idea nie...

Privacy_Resident said...

Takpe. Rilex dulu seposen dua.

Betulkan niat. Berblog dengan rileks2 saja. Bukan dengan tekanan & Paksaan.

Chillax! :)

Kamal Effendi said...

nnti idea tu dtg jgn risau sis. mkn nk idea mkn tak dak. don't overthink.

nih nk bgi idea: ape pandangan akak tentang dak2 pomuan gilakan artis2 korea zaman skang. *kamal pon ngah pkir psai isu ni* tak ckp ke artis hot malaysia. jejaka kacak malaysia berlambak wat. LOL.. sila bgi pandangan anda tidak lebih dri 500 perkataan :P (bgi dri sudut perspektif wanita)

eDdY said...

letak gambar pengutip durian..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger