Online users

Follower

Tuesday, December 14, 2010

Shopping di Tesco.

Bawa tok pergi Tesco.Ini memang favourite spot dia kalau datang Sungai Petani.Favourite item pula, minyak dan sabun.Bagi dia 2 benda ni murah kalau beli kat Tesco.Pada awalnya, kami ikut bontot tok ja.Tapi lama lama, aku dan Malia mengelat.Melencong pi tengok baju.Hahaha.Tinggallah tok berdua dengan Mak Su.Baju kat Tesco boleh tahan cantik.Kena pula tengah sale half price sekarang ni, mau tak angkut.Weh.Kasi chance la.Asyik ulang pakai baju sama setiap kali keluar rumah.Ku perlu baju baru.Huhuhu.

Time bayar, tok buat tak cukup duit pula.Barang RM 110.Tok punya duit ada RM 70 ja.Mujur Malia ada duit lebih.Tok oh tok.Kalau tak, tok kerja jadi cashier Tesco la jawabnya!Hahaha.

6 comments:

Miss Kira said...

comey gila tok kak zack..
awwww..rindu sp..
;(

Nadyra said...

salam...new here . Saya pun tinggal di kedah . Tesco SP kami kerap pergi . Selalu singgah di kedai buku . oh....kalau tidak boleh berjumpa .

devoted lily♥ said...

awat tok hang vute ngat..
ni aku dok terbayang tok hang tok ketek2 tekan mesin tu kerja jd cashier... haha

Judiene said...

Hahaha.
Silap haribulan hang yg jadi cashier.
Tok hang da tua, so dia dimaafkan lah.
Hahaha.

Peri PiA said...

kat area umah sewa baru akak dkt dgn giant

eDdY said...

haha...so cute la tok ko z@ck..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger