Online users

Follower

Wednesday, December 15, 2010

Undangan perkahwinan pertama.

First time dapat jemputan kahwin dari teman seperjuangan.Ecewah.Teruja weh.Tak sangka diusia ini sudah menerima undangan perkahwinan dari kawan sendiri! Macam tak percaya.Hohoho.Rasanya aku yang excited lebih mengalahkan bakal pengantin.Duk fikir nak pakai baju apa time pergi kenduri nanti.Tudung apa yang matching dan sebagainya.

Dorang tua setahun dari aku.Jodoh dorang dah sampai, baguslah langsung terus.Duit pun ada, kereta pun dah ada.Tunggu apa lagi.Lagipun dorang dah lama bercinta, dah kenal satu sama lain dan tinggal setahun saja lagi untuk graduate.Elok sangatlah tu.Nanti posting boleh minta dekat suami.Eceh.Hihihi.Ini jugalah reason aku akan pergi Langkawi lagi sekali.Tapi kali ni pergi dengan kawan kawan.Bukan dengan family.So, meter teruja lebih tinggi.Tak sabar nak jumpa Wan dan Ada!Rindu mereka!

5 comments:

*cimOt* said...

tak lama lagi ur turn la zack..lalala..cpat2 abiskan blajo tu..

mohashiqa said...

salam zack...hazwan & lily ni yg mana ek?akak pon dak langkawi gak..stil dok ingat2 sapa junior yg nama hazwan or lily.klau depa ni tua setahun dr zack, maksudnya depa ni batch amirah zayanah ka?

eDdY said...

waaa..best2..
pegi..jgn x pegi..hehe

Att Ashburn said...

bkn adawiyah kite kan? haha

[z@ck] said...

mohashiqa..
nope..ini senior kat maktab =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger