Online users

Follower

Wednesday, December 29, 2010

Tahniah Malaysia! 4-2.

Awal game, aku macam nak maki hamun supporters Indon sebab terang tang tang nampak laser hijau kat muka Khairul Fahmi.Tapi terus cool down balik bila tengok Fahmi langsung tak endahkan pasal laser tu.Game still diteruskan.Tabik la dengan sikap Fahmi yang tak gelabah macam team yang lagi satu tu.

Bila Safee bubuh satu goal, aku tergamam sebab tak ada langsung defender dari Indon kat situ.Just ada pak cik Markus ja.Biaq betul Indon boleh terlupa nak guard Safee? Hahaha.Apa-apa pun nice shot Safee!

Tak pernah aku bersemangat macam ni.For the first time, update status kat FB selang 5 minit.Hohoho.Pulun sorang sorang.Tapi worth it sebab Malaysia menang aggregat 4-2.Cayalah Harimau Malaya! Tahniah Malaysia and Indonesia for the good game.Supporter Indon, tolonglah jangan fanatik sangat sampai menjejaskan kesejahteraan kedua dua negara ye.Cool dude.Diharapkan media Indon tak keluarkan spekulasi pelik lagi lepas ni.Cukup cukup la dengan kenyataan Kunalan pemain import, Malaysia jampi padang sampai goalkeeper Indon gatal gatal time main.What the fish.Hahahaha.Stop playing dirty media!

p/s : Berkenan dengan Muslim.Ooopss! =)

7 comments:

noorafzan said...

seronok layan game. mmg sama hebat buat game menarik!

congrats malaysia!

Rara Nasiha said...

teruk jugak media sana hentam kita kan. tapi apa-apa pun, kita tetap juara. :)

ztie said...

hahaha wall fb memang laris time tu macam pisang goreng! apapun tahniah malaysia~! sila buat lagi untuk perlawanan lain~! fahmi memang cool sebab tak gelabah ~

aMyErInAiMiE said...

hi, u've been mentioned in my blog. tq! :)
http://eringilegambar.blogspot.com/2010/12/piala-suzuki-aff-2010-milik-malaysia.html

shark said...

thaniah...
besok dapat cuti umum:)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

percaya tak masing2 ade pemain kesukaan...sy suka amri n safee..:) khairul fahmi juga hohoho TAHNIAH MALAYSIA

eDdY said...

diorg maen mmg best kan..
x rugi tgk..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger