Online users

Follower

Monday, December 27, 2010

Tat Nasi Ayam

Merasa juga aku Tat Nasi Ayam ni.Asal lalu je kat Jalan Mergong tu, mesti penuh orang.Dulu aku tak tahu kehebatan nasi ayam ni.Ingatkan biasa biasa saja.Tapi dah kalau setiap kali lalu, tengok umat manusia banyak sangat sampai penuh semua meja, naik pelik juga.Mesti sedap.Kalau tak, tak ada pasal orang nak pi makan tiap tiap hari kan?Kebetulan pula dia buka lagi satu cawangan kat Jitra.Pengutip durian selalu juga pekena tat ni.Bagaikan pucuk dicita ulam mendatang.Bila dia ajak saja, terus aku jawab ya!Lama mana dah kempunan weh.

Nasi ayam dia lain dari yang lain.Tak sama macam tipikal nasi ayam.Sos yang diletak atas ayam tu sedap.Bak kata orang, perfect combo la.Nasi, sup dan ayam yang best.Dengar kata sehari boleh habis beratus ekor ayam juga.Memang laku betul.So, bagi sesiapa yang turun Kedah, to be exact, Alor Setar, bolehlah try Tat Nasi Ayam ni ye.Konfirm senyum sampai ke telinga!

9 comments:

I_Hate_Lolipop said...

ceh..aku ingatkan tat ala portugis dgn nasi ayam KFC.

Miss Dee said...

sedap ni..wajib rasa oleh warga alor star :)

mohashiqa said...

dulu masa intern kt area jln sultanah sambungan tu, salu la p mkn kt tat.memg terbaikkkk ar!

Nurul Zaty said...

wah

kat kulim pon ade nasi ayam femes

nasi ayam periuk besar..

sedappp ohhh

mai la kulim kak zack

:)

hans said...

macam pernah tgok kedai nih

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

Bro Framestone said...

nampak menyelerakan je...

banyak pulak tue

eDdY said...

waaa...
tgk pon dah tau sedap..
tu belom rase lagi kan...(^^)

Softtouch [Hanim] said...

sedap ker?jauh la nak ke Alor star sana tu....suh dia buka caw kat kl yer...heeeee

Ezal R said...

kat jitra pun dorang da buka cawangan kn? bangunan baru lagi tu.... berdepan RFC kan? kan?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger