Online users

Follower

Monday, December 27, 2010

Baby face.

"Depa cakap B umur 18.Hahahahahahaha"

Fine.Tahu la baby face pun.Tak beragak kawan baru dia cakap umur dia 18.Tak puas hati! Dah selamat masuk UITM Merbok dah kekasih hatiku.Berat hati juga nak lepas dia pergi.Ye lah.Dah terbiasa selalu jumpa dengan dia.Ini dah masuk study, memang akan jarang jumpa.Lagipun tak mahu kacau dia study.Biaq dia skor 4 flat.Noh.Hahahaha.Baru kejap tadi dia message cakap cemuih.Padan muka! Hahaha.Rasain lo.Orang dah terbiasa lepak sana sini,tiba tiba kena masuk study balik gitu la rupanya.Style tak senang duduk.

Dia ada plan nak skip orientasi.Main reason, takut umur sebenar terbongkar.Another reason, kalau orang dapat tahu dia yang paling tua, konfirm konfirm orang lantik dia jadi ketua.Hahaha! Tapi aku dah warning dah jangan duk skip orientasi.Dah la baru masuk nak tunjuk otai dah.Tahu lah paling tua.Heh.

9 comments:

Fyzal said...

uitm merbok?? i used to be there for one and half year. lots of sweet memories there. it seems that ur BF is having age problem like I used to have when I entered uitm merbok.. hahahaha

cik zack.. jemput join segmen pertama saya sempena penghujung 2010 kat entri ni.. http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/12/yang-termanis-dan-terpahit.html

░♥si lampu neon♥░ said...

WAHH SAPE YANG BABY FACE TU WEH? HHU ANYWAY TANX SEBAB SUDI VOTE AKU WEHH =) LAPP YOUUU

I_Hate_Lolipop said...

adakah B kau tu pernah menyertai BoyBand Babyface?

[z@ck] said...

Fyzal..
yup..masalah terlalu tua.hahahaha

si lampu neon..
no worries =) pengutip durian yg baby face.

I Hate Lolipop..
nanti aku tanya.kot2 pernah join.hahaha

laila said...

nak tgk gambar yg babyface tu
nak nak!

[z@ck] said...

laila..
hahaha..nanti naa

pearl apple said...

setuju dgn cik laila..nak jugak tengok yang babyface tuh..hik3

Bro Framestone said...

bro ingat lagi masa mula2 orentasi kat U.. bro mmg terus terang skip n menyamar as fasi he..23x

xde pulak yang tahu he..23x back up baik punye dari senior2 he..23x

nak wat cam mne...otai gak time tue.. best buli budak2.. sedangkan dorg masuk sekali dengan bro...

anyway sampai habis berlajar dorg xtau bro se batch dgn dorg he..23x

pandai cover x

eDdY said...

bile ko nak tunjuk gamabr baby face tu z@ck??
lamer dah tunggu nih..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger