Online users

Follower

Thursday, December 30, 2010

Telaga.


Dah lama tak menggali air dari telaga.Found this one big well at Pulau Beras Basah.After dah berendam dalam air laut yang masin, molek la kiranya basahkan badan dengan air telaga pula kan?Tak ada la bergetah sangat badan time naik bot nanti.Rasa segan nak mandi over over tepi telaga tu sebab ramai yang duk tunggu turn.Rasa macam buat free show pula.Hehehe.Jirus sekali je lah.Lagipun air telaga tu dah nak habis.Tak boleh penting diri sendiri.Kena ingat sama orang belakang.

Cedok jangan tak cedok ayaq tu akak ooii.

Dalam kan? Kalau terjatuh, agak agak life guard boleh bantu tak? Hehehe.

3 comments:

Peri PiA said...

u know what i found there ?hihi
p*g

[z@ck] said...

Peri PiA..
serius? saya jumpa monyet ada la..

eDdY said...

ni telaga buat sendiri ka??

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger