Online users

Follower

Thursday, December 30, 2010

Blog awek Fahmi, goalkeeper Malaysia diterjah bertubi-tubi!

Nah.Rentetan kemenangan pasukan bola sepak Malaysia semalam terus menaikkan nama goalkeeper kita iaitu Khairul Fahmi Che Mat.Terus glamour mamat tu noks.Awek dia, Elia pun turut terkena tempias.Haa.Makan hati la awek solo kat luar sana yang baru pasang niat nak tangkap cintan dengan Fahmi.Termasuk la aku.Hehehe.

Aku dapat tahu pun dari Kak Dee after dia post url blog awek Fahmi kat FB.Sekali pandang macam pernah tengok.Sah la pernah buka blog dia dulu tapi time tu tak discover lagi dia tu awek Fahmi.She was one of my Raya Sakan Contest contestant.Akibat populariti Fahmi yang kian melonjak naik, follower blog Elia terus mencanak naik jadi ribu riban.Punya la nampak fanatik orang kita dengan Fahmi sekarang ni.Ku ingat perempuan saja yang tertarik dengan love story Elia dan Fahmi ni, rupa rupanya lelaki pun ikut follow up blog Elia.

Member lelaki siap chat kat FB, "Dah tengok blog awek keeper?"

Nah.Betapa kuatnya aura Fahmi sekarang ni.Semua mesti nak tengok siapa buah hati Fahmi ni kan.Hot stuff der.Panas panas.So,kepada yang belum tengok awek Fahmi ni, bolehlah jengah di


Be nice to her.Elia ni dah lama blogging.Jangan pula ada yang anggap dia buat blog semata-mata sebab nak jaja story dia dengan Fahmi pula ye! It's a coincidence.Dia pun still terkejut lagi blog dia tiba tiba jadi hot.Still tak percaya Encik Apex dia jadi bualan ramai.Komen sampai beratus ratus.Hahaha.

11 comments:

Peri PiA said...

carian terhangat !!

[z@ck] said...

Peri PiA..
ya ya.. =) glamour terus Elia!

afifaa. said...

minggu lepas followers baru 400+. tapi sekarang, perghh! mantap. hehe.

ha'ah, dia peserta contest akak. baju serba hijau.

she's my coursemate+classmate. hee. nak jugak!

[z@ck] said...

afifaa..
wah..kuat btol ingatan awak ye =P

Sharinginfoz said...

memang famous le aweknya nanti

nyna said...

follower dia dah 3k ++
memang cayalah kan.
huhu

baincardin said...

Piala Suzuki AFF 2010 - The cup is ours! Yay!!!~ ^_^

Elia Si Jejariruncing said...

ayoyoo..insan tinggi pon bt ingat kat i lg???terharu n mmg skrg ngah haru biru pon.. btw, thanks sbb ingat sy lg yg msk contest u tp xmenang tu cis hehe..

Encik Shino said...

ramai la nnt jejaka tuka profession jadi penjaga gol.. :P

Dee said...

smlm bukak baru 700++ skrg dh 3k..fuyoo..dasyat2..

eDdY said...

popular dier ni kan..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger