Online users

Follower

Saturday, December 4, 2010

Teman kesayangan.


Al-kisah dua hari lepas kesayangan saya, Adawiah turun Alor Setar.Nak mencari tudung buat kenduri kahwin cousin dia.Al-maklumlah, jadi pengapit.Kena pakai segak-segak sikit.Bukan setakat pengantin jadi tumpuan, pengapit pun interframe sekali.Hehehe.Kebetulan pula pengutip durian ajak makan pizza.Alang-alang aku usung sekali Ada.Haa.Lagipun Ada tak pernah jumpa dia secara live.Kira ni pertemuan pertama.Dorang sebelum ni rajin chat kat FB ja.

Spaghetti bolognaise.All time favourite.Ku perasan kuantiti dia dah bertambah banyak.I loike.

Seperti biasa, malu.Hahaha.Biasalah, awal awal kan.Mai lama sikit ok la.Dan kami tengok Harry Potter sekali lagi.Si Adawiah kempunan nak tengok movie tu.Aku dan pengutip durian dah tengok dah sebelum ni.Tapi, sebab kawan, layan ja lagi sekali.Dan yeah! Aku berjaya tak tidoq! Waktu first time tengok, aku tidur halfway cerita.Hahaha.

Misi mencari tudung berjaya.Selamat menjadi pengapit Adawiah! =) To pengutip durian, thanks for the treat!

6 comments:

nyna said...

boleh jadi blog makanan dah ko ni zack.huhu
aku kalau piza gila lasagna dia.
sedap!

[z@ck] said...

nyna..
haa..tu la pasai.aku pun rasa mcm tu

Faizal n Fashitah said...

Erghhhh! pizza hut!.. nak pegi la petang ni huhu..

hans said...

owh
inilah Adawiyah tu

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

eDdY said...

pergh..sampai 2 kali tgk HP tu...
aq x tgk lagi nih..huu

SyahmiFikri said...

eyh2,, macam kenal la.. lalalal~

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger