Online users

Follower

Saturday, December 4, 2010

Macam mana nak buat gambar terapung belah kanan tu?

Ramai yang tanya macam mana nak buat gambar terapung kat sidebar kanan tu.Actually, aku memang tak ada jawapan yang sahih.Apatah lagi nak buat tutorial.Sebenarnya benda tu si Luth yang tolong buatkan.Dia ni kira designer blog aku la.Dari A to Z dia yang bikin layout blog ni.Nak harap aku yang buat, memang tak reti.Serious.So, apa kata korang jengah blog dia dan tanya dia sendiri macam mana mau buat gambar terapung seperti di blog aku ni.Dia ada buat perkhidmatan design blog.


Bayaran yang dikenakan just RM 20 untuk semua jenis perkhidmatan.Minta je nak apa.Nak bubuh header besaq gedabak, nak letak gambar terapung kiri kanan? Semua dia boleh buat.Ini pula blog personal dia.In case dia tak respond kat blog atas tu, you'olls boleh pi kat blog ni :


Selamat mencantikkan lagi blog!

3 comments:

Azam Fadli said...

bisnes tuh...haha

[z@ck] said...

Azam Fadli..
ya =)

eDdY said...

tpi mmg nice la...(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger