Online users

Follower

Friday, December 3, 2010

Ubat

Dah telan ubat selesema.Fuh.Lega sikit.Tiada lagi hidung berair.Cewah.Alang-alang pergi farmasi tadi, ku beli sekali ubat mabuk.Hohoho.Esok cek nak pi Langkawi.Holiday bersama keluarga.Ye.Aku memang mabuk laut.Style tak boleh pandang langsung air laut tu, konfirm pening lalat.Telan ubat mabuk senang.Terus lena.Tapi tak elok ambil selalu naa.

Langkawi, here I come babeh!

12 comments:

nyna said...

zack ape lagi borong coklat banyak banyak.

[z@ck] said...

nyna..
coklat kat rumah pn tak termakan weyh

Queen M said...

p mrsm meh?hehe

marinahunny said...

tp kan ada org kata kalu mkn ubat mabuk lagi mabuk..huhuhuh

[z@ck] said...

Queen M..
haa..alang2..boleh ja nak pusing2 situ.hehehe

marinahunny..
ye ke? tak pernah la plak jadi macam tu.so far, ok ja.

Princess Feyqa said...

rindu nye nk pegi langkawi!

Kak Rose said...

selamat berholiday ke Langkawi.... dulu kak rose duk sana 4 thn, ni dah dekat 1 year pindah Shah Alam... g holiday boleh but no to stay kat sana, boring sangat!

[z@ck] said...

Princess Feyqa..
jom!

Kak Rose..
ahahaha..rasa terkurung ye.

Helios said...

kesian zul xleh ikut...huhu

Izyan Helmi said...

nak nougat plss. langkawi besepah2 jual nougat. kat tmpt i ni sush gler nak jumpe..

btw happy holiday :)

yuhuu fain said...

fain br blik from lngkawi..
klo x jmpa lah kita di sana.. ;p

eDdY said...

lamer gak kot aq x g sana...hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger