Online users

Follower

Sunday, January 23, 2011

Dah siap.

Baju kurung nak pakai raya tahun ni dah siap.Hohoho.I'm pretty sure I'm the earliest one to have it.Yo lah.Buat siap siap nak bawa balik Welly. Tak nak susahkan tok untuk pos baju raya.Plus, takut tak kena dengan taste I. Lagipun sekarang, I lebih suka 'design' baju sendiri.Nak kembung sana sini, nak kerawang la apa la.So, susah kalau nak bagi orang lain tolong tempahkan.Seronok hantar kat auntie ni 'coz dia pun tolong bagi pendapat.Style jujur gila.Kalau dia rasa tak sesuai, dia cakap.Lagipun taylor lebih mengetahui design apa yang sesuai dengan jenis kain.

Kak Farhanah tengah discuss nak buat baju apa dengan kain saree tu.

Taylor ni buat kemas.Harga pun kemas la. Kena RM 70. Ni semua sebab ada jahit sulam sikit kat kaki baju tu.Itu yang jadi mahai tu.Tapi tak pa.Puaih hati dengan jahitan dia.Itu belum minta bubuh lining lagi.Kalau tak, harga double terus! Bak kata Kak Farhanah, kalau bubuh lining, ibarat kena buat dua pasang.Sebab tu harga pun double.

Kedai auntie ni belakang Radix Fried Chicken, depan Pasaraya Billion kat Jalan Lencongan Barat Alor Setar.Kalau dari Mergong, sebelum jumpa Alor Star Mall.

11 comments:

Zqah Ismail said...

brp pasang zack ?
nanti x cukup baju kurung .. hik hik

Amira is mira said...

bile kau balik sane z@ck?

[z@ck] said...

Zqah Ismail..
satu je.tak mampu nak tempah byk2..money constraint.hehe

Amira is mira..
19 Feb =)

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh, xpress nyeh!
smgt2! xD

yanasensei said...

wahhh laju gila!!

[z@ck] said...

FariehanIbrahim[LBC]..
terpaksa ekspres, kalau tak, tak ada baju raya la eden.huhuhu

yanasensei..
zuuuuupppppp!!!

Cik Aien said...

semanget poitt!

PangkahBulat said...

Sorry ganggu..=)


Saya sudah follow blog awak..
Awak bila nak follow blog saya..
http://pangkahbulat.blogspot.com/

eDdY said...

pakai la z@ck..pastu letak gmabr dlm blog(^^)

Deqna said...

tingat kain sari yg akak tempah beberapa bulan yg lepas.. sampai ke lar ni tak siap2 lagi.. kena call taylor nie..

[z@ck] said...

Cik Aien..
mau tau la weyh.hahaha.

PangkahBulat..
will do soon =)

eDdy...
hilang seri la I di hari raya nanti.hahaha

Deqna..
huish..tak siap lagi? taylor malas ni..desak2 dia sikit.hehehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger