Online users

Follower

Sunday, January 23, 2011

Blog oh blog

Gerun bila makin ramai yang tahu pasal blog ni.Bilangan follower dah cecah 1580. Syok tu, memang ada cuma jauh di lubuk hati, ada sedikit rasa cuak.Rasa insecure.Aloq Setaq ni kecik ja weyh. Pusing pusing jumpa muka yang sama. Mungkin kalau pergi KL, boleh lagi main aci sembunyi.

Dia : Eh you. Tadi kan ada dua tiga orang perempuan duk ushar kita la. Ushar lama pulak tu.
Aku : Ye ke? Yang mana satu?
Dia : Dorang dah blah dah.Susah juga ye jadi balak blogger famous ni.Selalu kena ushar.
Aku. Duh. Bukan dia kot.

Famous la sangat.Gila.Rasa macam artis.Hahaha.Cuba hang bayangkan, hang tak kenai orang sekeliling tapi depa kenai hang.Rasa macam diperhatikan.So far, ada yang tegur kat FB jumpa aku kat sekian sekian tapi dorang tak tegur.Harapnya kalau ada yang terjumpa aku kat mana mana lepas ni, jangan malu jangan segan untuk tegur ye.Aku tak makan orang.Muka ja nampak garang tapi hati banyak lembut maa.

p/s : Inilah harga yang perlu dibayar oleh seorang blogger.You don't really know who read your blog especially the silent one.

16 comments:

bidadarihijau said...

nyorok kat pekan rabu xde la org kenai..hehehe

The Sharkox said...

ish.... awat tak pernah jumpa budak tinggi ni taktau.. kalau terjumpa kat jitra mall ka cendol jo ka, siap la...mintak otograf siap..hahaha

butangbutton said...

hahaha..femes2..

eDdY said...

waaa...dah macam artis dah nih..hehe

Qaish Nur Mikhael said...

mcm pernah jumpa la awak kat alor star mall aritu.. tapi segan nak tegur.

Encik Siput said...

heran. aku femes sbb ramai yg aku tegoq. nak harap depa tegoq aku, jgn mimpi la. hakhakhak ;')

Mama Nurin said...

akak silent reader awak..org langkawi tp dok kat kl..akak suka bc blog awak..don't publish my comment please..hehehe..perasan plak..ok kalau sudi kenalan ngan akak email kat norhaza@gmail.com..kalau awak private kan blog awak invite la akak no..akak suka baca ..tp x suka comment..ni first time akak comment..

Kak mer - Kota Damansara...

*cimOt* said...

wahhhh orang femes..

khas tuk ko yg femes: SANTAPAN PAGI
dan CABARAN HARI AHAD

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kak zack, nak sign!!!! ahahahahaha.

Amira is mira said...

z@ck...kau dah glamer...blog nie mmg ramai baca..jgn tak tawu..so pasnie nak kuar..kene molek2..karang kau jadi bahan kau blog orang..hihi

AkU said...

pasai pa aku xpernah terserempak ngan hg pown??

pelik ni..

SasHa Lee said...

lepass ni aku nak mintak autogrph laa plak ..hehe..

shasha said...

Mmg nak tegur tapi takot zack buat2 tk layan t maluuuu... heee :D

unieMARKS :) said...

hee , a'ah setuju ng nih
'You don't really know who read your blog especially the silent one.'

Cik Aien said...

selalu eden dengar "inilah hrga yg perlu dibayar bila mnjadi artis" abg fahrin kate! haha

hudadida said...

haha..seb baik aku dok jauh kt kl nuu..
kalo aku jumpa hang sah aku tegoq x cukup air liuq nk borak..=P~

p/s : try utara accent, ada betoi ka? =P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger