Online users

Follower

Thursday, January 13, 2011

Dasar pelupa.

Damn.Baru kejap tadi ja mak cik tu mai hantaq kad kenduri kahwin suruh bagi kat tok.I keep on repeating her name dalam hati.Tapi bila dah duk bersembang lama dengan mak cik tu, terus lupa nama dia apa! Memang la dalam kad ada tulis nama dia.Tapi lagi senang kalau nak khabar kat tok guna nama pendek.I mean macam Mak Njang Ina ka, Tok Ndak ka apa ka.Dah dua kali dah macam ni.Memang dasar pelupa.Elok sangat pula time tok pi merata ni la ramai nak mai huluq kad kenduri kahwin.Semuanya adik beradik jauh.

Aiyooh.Tolong la ingat.Patutnya catit kat kertas tadi.Deng.

4 comments:

ween said...

selawat byk2 :)

eDdY said...

rilek2...
jgn gelabah..
pasni tuleh nama dlm hp..hehe

Cik Aien said...

bnyk mkn semut kot nie..!

PinQib said...

it doesnt feel right kalau lupe nama orang lebih3 lg kalau dia ingat nama kita.. hahah

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger