Online users

Follower

Thursday, January 13, 2011

Senang kemudian.

Minggu ni weekend 3 hari untuk rakyat Kedah sebab hari Ahad cuti birthday Sultan Kedah (16 Januari).Long live DYMM Sultan Abdul Halim Muadzam Shah! Syok lain macam sikit sebab dia pun cuti.Hohoho.Ada la lebih masa sikit nak jumpa.Sekarang ni kalau nak jumpa, time weekend je lah yang boleh.Itupun lepas ni, mungkin dia tak balik rumah time weekend.Dah makin sibuk dengan assignment semua.Pasrah jelah.Dah ini yang aku nak dari dulu lagi.Suruh dia masuk belajar balik.So, I have to accept all the consequences.

Bak kata Wan, " Hang nak senang sekarang ke senang kemudian? "

Mestilah nak senang kemudian!

3 comments:

Cik Aien said...

amboi hang, weekend jumpa weekend jumpa. eden jelezzz ni.!

eDdY said...

hehe...
ok la dari x jumpa langsung kan..

PinQib said...

yuhuu esok cutiii

|I love BADANG|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger