Online users

Follower

Wednesday, January 19, 2011

Eee!

Berapa lama tak pakai tudung bawal.Hahaha.Rasa lawak pula tengok muka sendiri.Paling sadis bila adik sendiri cakap "Eee!" bila tengok aku pakai macam ni.Katanya, dah terlalu biasa tengok aku pakai syria dengan shawl.So,bila aku pakai tudung bawal, dia rasa pelik.Huhuhu.Actually, ada je aku spare tudung bawal ni kat rumah.In case mai mood malas nak siap bagai, pakai je lah tudung bawal ni.Tapi tu la, rasa kembang semangkuk muka akak noks.

6 comments:

Peri PiA said...

seyes akak pon dah berkurun xpakai tdg bwl

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

macam tambah gems je ko zack. cukup makan eh cuti ni.. ehehe.

Jiji-Fify said...

Dah yg ko serempang gitu je dik.. haruslah nampak mcm "eee!". cuba jerut2 sikit leher ko tu.. ;P

aLya said...

alya still ngan tudung bawal..hehe
tapi kadang2 pakai tudung indon. nak pakai syria x brani..hahaha

eDdY said...

adeq aq still pakai tudung bawal ni..
shawl pon dier pakai gak..hihi

kathy jem said...

Comel apa pakai tudung bawal tu...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger