Online users

Follower

Tuesday, January 4, 2011

Good good.

I'm hoping 2011 will be a good year.

Benda yang dah boleh dijangka akan berlaku ialah ku bakal menamatkan sesi pengajian di Wellington.Erm.Good ke macam tu? Good in a sense tak perlu lagi berjauhan dari family.Yang tak good nya nanti kena sambung setahun lagi kat maktab.Dah masuk final year before grad.Cuak pula nak menempuh alam tu.Bak kata kawan kawan terdekat, nanti balik maktab, orang tengok kami ni tua dah.Market pun dah menjunam.Orang pandang sebelah mata ja.Hahaha.

Good juga sebab dah boleh fikir pasal kereta.Memang target nak beli once dah settle down kat Malaysia.Bukan apa.Senang sikit nak bergerak ke mana mana.Eden tak mampu nak beli mahai mahai.Setakat myvi mampu la.Huhuhu.

Saya nak yang good good saja untuk 2011.

6 comments:

Peri PiA said...

Amin...doakan yg terbaik utk akak juge eh

;)

Rara Nasiha said...

wehh, myvi pink comey kot. :)

ch!natsu said...

myvi pun dah ok.. =)

en_me said...

me gi keje pakai skuter jer.. ehehe, tetiba

salamm ziarahh.. ;-)

baincardin said...

Siapa kata shoot gambar² di kawasan kilang tak best ??? jom layan...:)

eDdY said...

waaa..ok la tu kalo mampu beli myvi..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger